Ο σκηνοθέτης του ‘Aquaman’, James Wan αποκάλυψε πότε οι fans πρέπει να περιμένουν το πρώτο trailer της επερχόμενης ταινίας.

Ο Wan ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ότι το trailer θα κάνει το ντεμπούτο του στο ComicCon, που πραγματοποιείται και φέτος στο San Diego στις 18-22 Ιουλίου. Αν και ο σκηνοθέτης δεν μας αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία, μοιράστηκε μαζί μας το νέο λογότυπο της επικείμενης ταινίας της DC, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Παρά το γεγονός ότι η ταινία βγαίνει τον Δεκέμβριο, το πρώτο trailer του ‘Aquaman’ ακόμα δεν έχει κάνει την εμφάνισή του. Στις αρχές του χρόνου, ο Wan είχε αποκαλύψει ότι ο ίδιος ήταν ο λόγος που είχαμε δει το trailer.

Εκείνη τη στιγμή, ο Wan είχε αποκαλύψει ότι τα ειδικά εφέ της ταινίας δεν ήταν ακόμα έτοιμα και ότι το trailer της νέας ταινίας του DCEU θα έβγαινε όταν ο ίδιος αισθανόταν έτοιμος.

Το cast της ταινίας αποτελείται από τους Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen, Ludi Lin, Willem Dafoe, Michael Beach, Dolph Lundgren και Amber Heard. Ακόμα δεν ξέρουμε ποιοι από αυτούς θα παρευρεθούν στο συνέδριο.

Το ‘Aquaman’ θα βγει στους κινηματογράφους στις 21 Δεκεμβρίου.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.