Τον Μάιο μάθαμε ότι το ‘Agents of SHIELD’ ανανεώθηκε για μια έκτη σεζόν, η οποία όμως θα κάνει πρεμιέρα το 2019 ενώ θα έχει και μειωμένο αριθμό επεισοδίων από 22 σε 13.

Στο φετινό San Diego Comic-Con μάθαμε μερικές πληροφορίες όσον αφορά την επερχόμενη σεζόν και φαίνεται ότι ο ηθοποιός Clark Gregg που υποδύεται τον πράκτορα Phil Coulson θα επιστρέψει στην έκτη σεζόν για να εκτελέσει χρέη σκηνοθέτη για το πρώτο επεισόδιο της σειράς.

Το επεισόδιο θα έχει τίτλο ‘Missing Pieces’ και είναι δια χειρός των showrunners Jed Whedon και Maurissa Tancharoen ενώ δεν γνωρίζουμε εάν ο ηθοποιός θα έχει και υποκριτική ανάμιξη στην νέα σεζόν, ύστερα απ’ την κατάσταση του στο τέλος της πέμπτης σεζόν.

Επιπλέον, σε αποκλειστική συνέντευξη του EW με τον Jeff Ward επιβεβαιώθηκε ότι ο ηθοποιός θα επιστρέψει ως Deke Shaw στην έκτη σεζόν.

Ο Ward είναι ο εγγονός των Fitz (Iain de Caestecker) και Simmons (Elizabeth Henstridge) από ένα δυστοπικό χρονολόγιο στο μέλλον και θα γίνει τακτικός ηθοποιός στην νεώτερη σεζόν της σειράς των Marvel και ABC.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.