Ο Christian Bale επιβεβαίωσε ότι όντως βρισκόταν σε συζητήσδεις για να εμφανιστεί στο ‘Solo: A Star Wars Story’.

Στο τελευταίο επεισόδιο του ‘Happy Sad Confused’, ο Christian Bale, γνωστός μέσα από την τριλογία ‘Dark Knigh’, ρωτήθηκε για τα περσινά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παίρνει μέρος στην ταινία.

‘Ναι, ήταν δελεαστικό’, είπε ο Bale, σημειώνοντας ότι όχι μόνο είναι fan του ‘Star Wars’ από τα παιδικά του χρόνια, αλλά ότι έχει και μια ‘πολύ καλή σχέση με την Kathleen Kennedy και τον Frank Marshall (τους παραγωγούς της ταινίας)’, με τους οποίους έχει δουλέψει την δεκαετία του ’80 στο πολεμικό δράμα ‘Empire of the Sun’. ‘Υπήρχαν συζητήσεις. Ελπίζω να υπάρξουν περισσότερες στο μέλλον’, πρόσθεσε.

Πέρυσι, ο Borys Kit του THR δημοσίευσε ότι ο Bale είχε ληφθεί υπόψiν για το spinoff του ‘Star Wars’ πριν η Disney και η Lucasfilm συμπεριλάβουν στο cast τον Woody Harrelson. Στην ταινία, ο Harrelson θα παίξει έναν χαραλτήρα με το όνομα Beckett, ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο τον ηθοποιό, είναι ‘κάπως εγκληματίας και μέντορας του Han’.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ron Howard, μετά την αποχώρηση των Phil Lord και Christopher Miller, λόγω δημιουργικών διαφορών με την Lucasfilm. Ο John William θα γράψει το θεματίκο τραγούδι της ταινίας, με τον John Powell να είναι ο κύριος συνθέτης της ταινίας.

Το ‘Solo: A Star Wars Story’ θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 25 Μαΐου 2018.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.