Η τέταρτη ταινία ‘Rush Hour’ ετοιμάζεται, σύμφωνα με τον Chris Tucker.

Ο Tucker ανακοίνωσε τα νέα, ενώ έδινε συνέντευξη στο podcast του ESPN, The Plug (μέσω Metro), λέγοντας ότι είναι πανέτοιμος μαζί με τον Jackie Chan να κάνουν επιτέλους το ‘Rush Hour 4’. ‘Θα γίνει’, είπε ο Tucker. ‘Θα είναι η έξαψη της έξαψης. Ο Jackie είναι έτοιμος, θέλουμε να το κάνουμε και να μην το ξεχάσουν οι άνθρωποι‘.

Ωστόσο, ο Tucker δεν μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το project, ούτε κάποια ημερομηνία πρεμιέρας, ούτε ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης. Ο Brett Ratner, που είχε σκηνοθετήσει τις τρεις προηγούμενες ‘Rush Hour’ ταινίες, αντιμετωπίζει αυτήν την περίοδο πολλές κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης.

Πέρυσι ο Chan είχα αποκαλύψει, αφού είχε απορρίψει πολλά διαφορετικά σενάρια για εφτά χρόνια, ότι ο ίδιος και ο Tucker συμφώνησαν σε μια συγκεκριμένη ιδέα για το πιθανό τέταρτο μέρος του κωμικού franchise περιπέτειας.

Το 2016, το CBS πρόβαλλε και μετά ακύρωσε την τηλεοπτική σειρά ‘Rush Hour’ με τους Justin Hires και Jon Foo στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, μετά από μια σύντομη πρώτη σεζόν.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.