Είχαμε καιρό να ακούσουμε νέα για το sequel του ‘Maleficent’ και να που σήμερα μάθαμε ότι στην ταινία προστέθηκε νέο μέλος.

Ο λόγος για τον Ed Skrein, που σύμφωνα με το δημοσίευμα του Variety, βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να αποκτήσει ένα ρόλο στο sequel. Ακόμα, δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με τον εν λόγω ρόλο, πέρα από το γεγονός ότι ο ηθοποιός θα είναι κακός στην ταινία.

Ο Ed Skrein έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Ajax στο ‘Deadpool’. Έχει εμφανιστεί στο ‘Game of Thrones’ ως Daario Naharis, και αναμένουμε να τον δούμε στα ‘Alita: Battle Angel’, μία ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Robert Rodriguez και είναι παραγωγής του James Cameron, καθώς και στο ‘If Beale Street Could Talk’ του Barry Jenkins.

Η Disney είχε επιβεβαιώσει την επιστροφή της κακιάς Maleficent, μαζί με άλλες οχτώ ταινίες, πριν από δύο χρόνια. Η ταινία θα σκηνοθετηθεί από τον Joachim Ronning του ‘Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales’. Το σενάριο έχουν αναλάβει οι Jez Butterworth (‘Black Mass’, ‘Spectre’) και Linda Woolverton (‘Beauty and the Beast’, ‘Alice Through the Looking Glass’, ‘Maleficent’). Παραγωγός θα είναι ο Joe Roth, που ήταν παραγωγός και στην πρώτη ταινία. Τέλος, τα άλλα δύο μέλη του cast που θα επιστρέψουν θα είναι οι Angelina Jolie και η Elle Fanning.

Η ταινία ‘Maleficent’ που αποτελεί μια εναλλακτική εκδοχή της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney ‘Η Ωραία Κοιμωμένη’, και διηγείται την ιστορία από την οπτική γωνία της Maleficent, έκανε ιδιαίτερα μεγάλη εισπρακτική επιτυχία αποφέροντας παγκοσμίως έσοδα ύψους 758,4 εκατομμυρίων δολαρίων και έλαβε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.