Η σεναριογράφος του ‘Captain Marvel’, Geneva Robertson-Dworet είπε ότι η επικείμενη ταινία του MCU είναι κάτι σαν κωμωδία δράσης.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Entertainment Weekly, η Robertson-Dworet συζήτησε τον κωμικό τόνο της ταινίας και κατά πόσο είχε το ίδιο όραμα για την επερχόμενη ταινία ‘Tomb Raider’.

‘Το ‘Captain Marvel’ έχει έναν αστείο τόνο, και είναι σαν κωμωδία δράσης, κάτι σαν αυτό που λέγαμε να κάνουμε όταν έγραψα το πρώτο σενάριο για το ‘Tomb Raider’…. αλλά αυτός ο τόνος μπορεί να σταθεί στο ‘Captain Marvel», είπε η Robertson-Dworet.

Η Robertson-Dworet ξεκίνησε να γράφει το ‘Tomb Raider’ το 2015, πολύ πριν εμπλακεί στο ‘Captain Marvel’. Αλλά ενώ το ‘Tomb Raider’ κατέληξε να έχει έναν πιο σοβαρό τόνο, η Robertson-Dworet ήταν αποφασισμένη να κάνει το ‘Captain Marvel’ όσο πιο ανάλαφρο γινόταν.

‘Αγαπάω τους αστείους γυναικείους χαρακτήρες, έτσι όταν το ‘Tomb Raider’ έγινε πιο σοβαρό, πείσμωσα περισσότερο και θέλησα να κάνω το ‘Captain Marvel’ πιο αστείο’, είπε η Robertson-Dworet.

‘Η Carol Danvers είναι ένας από τους πιο αστείους χαρακτήρες σε κόμικ. Είναι αυθάδης, εξυπνάκιας, δεν ανέχεται τίποτα από κανέναν, και τα κόμικ κάνουν καταπληκτική δουλειά στο να της δώσουν φωνή’, εξήγησε, σημειώνοντας ότι αυτό ήταν ένα χαρακτηριστικό που όλη η δημιουργική ομάδα ήθελε να παρουσιάσει.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.