Κέρδισε Δωρεάν Εισητήρια για Cinema... Κατέβασε την εφαρμογή από το Google Play Store και ξεκίνα να παίζεις...

Η CAPTAIN MARVEL ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΥΠΕΡΗΡΩΙΔΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο NICK FURY

Το ‘Captain Marvel’ θα διαδραματιστεί χρονικά σε μια περίοδο κατά την οποία ο Nick Fury αγνοούσε την ύπαρξη των υπερηρώων.

Σε μια συνέντευξη με το Entertainment Weekly, o επικεφαλής της Marvel Studios, Kevin Feige, αποκάλυψε ότι η Carol Danvers είναι στην πραγματικότητα η πρώτη ηρωίδα που βρίσκεται στο μονοπάτι του Nick Fury στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Σύμφωνα με τον Feige, η Marvel ήθελε να εξερευνήσει μια χρονική περίοδο κατά την οποία ο Fury δεν είχε γνώση για το ευρύ αυτό σύμπαν υπερηρώων που υπάρχει.

Όπως δήλωσε: ‘Την πρώτη φορά που συναντάμε τον Nick είναι όταν λέει στον Τony ότι είναι μέρος ενός ευρύτερου σύμπαντος για το οποίο δεν γνωρίζει ακόμη’ . Συπλήρωσε τα λεγόμενά του: ‘Θέλαμε να επιστρέψουμε σε μια εποχή που δεν γνωρίζαμε γι αυτό ακόμη και να αναδείξουμε και να ανακοινώσουμε ότι η Carol Danvers ήταν η πρώτη ηρωίδα που ο Nick συνάντησε. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι μια μοναδική ηρωίδα αλλά παράλληλα εντός του χρονικού συνεχές του σύμπαντος της Marvel’.

To Captain Marvel θα διαδραματιστεί χρονικά στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Με αυτά τα δεδομένα η Marvel έχει αποφασίσει να δώσει στην ταινία μία αίσθηση ταινίας δράσης εκείνης της εποχής και να κάνει αναφορές σε κάποιες από τις καλύτερες ταινίες δράσης εκείνης της δεκαετίας. Όπως δήλωσε ο Feige ‘ Δεν είχαμε κάνει κάτι ανάλογο στο παρελθόν οπότε υπάρχουν σίγουρα κάποιες αναφορές στις αγαπημένες μας ταινίες δράσης του 90 μέσα στο Captain Marvel’.

Σύμφωνα με την σεναριογράφο της ‘Captain Marvel’, Geneva Robertson-Dworet η ταινία θα κινηθεί περισσότερο στο ύφος της κωμωδίας δράσης. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να εξακριβώσει μόνο του το αν ο συνδυασμός αυτός θα πετύχει με την έλευση της στις κινηματογραφικές αίθουσες που έχει προγραμματιστεί στις 8 Μαρτίου 2019.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.