Φαίνεται ότι ο κύκλος του Chris Evans ως Captain America θα κλείσει και επίσημα μετά το ‘Avengers 4’.

Σε συνέντευξή του με την The New York Times, ο Evans αποκάλυψε ότι δεν περιμένει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τα Marvel Studios και ότι θα σταματήσει να παίζει τον Captain America μετά την 4η ταινία Avengers. ‘Καλό είναι να αποχωρήσεις πριν το παρακάνουν’, είπε ο Evans.

Ο ηθοποιός επίσης αποκάλυψε ότι έχει ολοκληρώσει τις σκηνές του ως Captain America και μένουν μόνο λίγα επιπλέον γυρίσματα, που θα γίνουν κάποια στιγμή το φθινόπωρο.

Ο Evans ήταν ένα από τα κύρια μέλη του MCU, έχοντας κάνει τον αγαπημένο σούπερ ήρωα της Marvel στην πρώτη του solo ταινία, ‘Captain America: The First Avenger’ (2011). Ακολούθησαν τα ‘Captain America: The Winter Solider’ (2014) και ‘Captain American: Civil War’ (2016).

Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε και στις δύο πρώτες ταινίες ‘Avengers’ και θα κατέχει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στο επερχόμενο ‘Avengers: Infinity War’, που θα βγει στους κινηματογράφους στις 26 Απριλίου.

Το ‘Avengers 4’ θα αλλάξει οριστικά το MCU, αναμένουμε και άλλες τέτοιες ανακοινώσεις μέσα στο διάστημα που απομένει για την κυκλοφορία της ταινίας.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.