Οι μέρες της Cameron Diaz στην υποκριτική φαίνονται να είναι μετρημένες. Τα νέα μάς έρχονται από τα screenrant και EW. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης μαζί με την Diaz και τις συμπρωταγωνίστριές της από την επιτυχία του 2002, ‘The Sweetest Thing’ Christina Applegate και Selma Blair.

Πέρα από την συζήτησή τους για το χιούμορ της ταινίας και πώς επηρέασε σύγχρονες κωμωδίες όπως τα ‘Bridesmaids’ και ‘Girls Trip’ οι ηθοποιοί μίλησαν για τα μελλοντικά τους σχέδια η Christina Applegate ανέφερε ότι είναι σχεδόν στη σύνταξη ενώ από την άλλη η Diaz χαρακτήρισε τον εαυτό της σχεδόν και ολοκληρωτικά συνταξιοδοτημένη.

Η είδηση έρχεται μόλις πέντε χρόνια μετά την ανάδειξη της Cameron ως η καλύτερα πληρωμένη ηθοποιό στο Χόλιγουντ πάνω από την ηλικία των 40. Πριν από δυο εβδομάδες οι φήμες είχαν ξεκινήσει δια μέσω της Selma Blair που ανέφερε ότι η φίλη της αποσύρεται από τον χώρο της υποκριτικής.

Η Cameron έκανε την εμφάνιση της στο ‘The Mask’ του 1994 που την καταξίωσε στο κινηματογραφικό στερέωμα στο πλευρό του Jim Carrey. Η παρουσία της όμως έμεινε χαραγμένη στο συλλογικό ασυνείδητο από την συμμετοχή της στην κωμωδία του 1998 ‘There is Something About Mary’. Από το σημείο αυτό και πέρα η καριέρα της απογειώθηκε, συμμετέχοντας σε μεγάλο αριθμό Χολιγουντιανών παραγωγών ανάμεσά τους και ταινίες όπως οι ‘Being John Malkovich’ του Spike Jonze και ‘Any Given Sunday’ του Oliver Stone.

H Diaz φαίνεται να είναι πλήρως ευχαριστημένη με τη ζωή της εκτός Χόλιγουντ. Αυτό όμως δεν αποκλείει να νιώσει κάποια στιγμή ότι έχει και άλλα πράγματα να προσφέρει αν η σωστή πρόταση κάνει την εμφάνισή της.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.