Ο Bucky Barnes αφήνει πίσω του το παρελθόν του και αποκτά νέο σουπερ ηρωικό όνομα στο ‘Avengers: Infinity War’. Ο Winter Soldier θα αποκτήσει νέο όνομα, κάτι που μάλλον περίμεναν όσοι είδαν το ‘Black Panther’.

Η αποκάλυψη έρχεται μέσω των εξώφυλλων του Entertainment Weekly για το ‘Avengers: Inifnity War’. Η περιγραφή γράφει, ‘Ο ‘ανασυγκροτημένος’ assassin του Sebastian Stan τώρα έχει το όνομα White Wolf. Είναι ενδιαφέρον να δούμε έναν άνθρωπο του οποίου οι αναμνήσεις είναι μπερδεμένες και δημιουργημένες εκ νέου, να συνεργάζεται με την εξωγήινο της Pom Klementieff που μπορεί να διαβάσει μυαλά’.

O Bucky βρέθηκε στην Wakanda στο τέλος του ‘Civil War’. Ο Captain America τον άφησε στα χέρια της Shuri και στη σκηνή τέλους στο ‘Black Panther’, τον βλέπουμε να έχει γιατρευτεί. Τα παιδιά που βλέπουμε στη σκηνή του αναφέρονται ως White Wolf, το οποίο απ’ ότι φαίνεται θα κρατήσει.

Στα κόμικ, ο χαρακτήρας με το όνομα White Wolf είναι ο υιοθετημένος γιος του T’Chaka (πατέρας του T’Challa).

Τα εξώφυλλα επίσης αποκαλύπτουν τη νέα Bleeding Edge πανοπλία του Iron Man, με ειδικά φτερά για να κατευθύνεται στο διάστημα.

Το ‘Avengers: Infinity War’ κυκλοφορεί στις 24 Απριλίου.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.