Μετά την κάτι λιγότερο από θεαματική απόδοση του ‘The Mummy’ σε εισπράξεις και κριτικές, το μέλλον του Dark Universe της Universal, ενός κοινού κόσμου διάσημων τεράτων έμοιαζε αβέβαιο.

Παρά την πληθώρα δημοφιλών ηθοποιών που είχαν συνδεθεί με υπάρχοντες και προς ανακοίνωση τίτλους η Universal δίσταζε να κάνει το επόμενο βήμα προς μια τόσο αβέβαιη κατεύθυνση. Ως εκ τούτου φάνηκε τον περασμένο Οκτώβριο να αποσύρει το ‘Bride of Frankenstein’ από το πρόγραμμά της με την προπαραγωγική διαδικασία να μπαίνει σε αναμονή.

Όμως όπως μαθαίνουμε από τα omegaunderground και comicbook.com σκηνοθέτης της ταινίας Bill Condon όμως δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραιτηθεί από το να ξαναζωντανέψει το ‘Bride of Frankenstein’. Για τον σκοπό αυτό ο σκηνοθέτης του «Beauty and the Beast» φαίνεται να συγκεντρώνει μια νέα ομάδα που θα δώσει νέα πνοή στην παραγωγή.

Η ομάδα αυτή περιλαμβάνει τον κινηματογραφιστή Tobias A. Schliessler γνωστός μεταξύ άλλων και από τα ‘Lone Survivor’, ‘Beauty and The Beast’ και ‘A Wrinkle in Time’. Η σχεδιάστρια παραγωγής Sarah Greenwood (‘Darkest Hour’, ‘Beauty and The Beast’, ‘Atonement’) δίνει επίσης δυναμικό παρόν. Την μουσική της ταινίας αναλαμβάνει ο Cartel Burwell (‘Carol’, ‘Fargo’, ‘True Grit’) και τα κουστούμια η Jacqueline Durran (‘Beauty and The Beast’, ‘Atonement’, ‘Darkest Hour’).

Mε την Gal Gadot να έχει επιλαγεί για να αντικαταστήσει την Angelina Jolie που προτίμησε τη συνέχεια του ‘Maleficent’, η παραγωγή θα πρέπει να περιμένει καθώς η ηθοποιός βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο ‘Ruin’ του Justin Kurzel. Αμέσως μετά ακολουθούν τα γυρίσματα του ‘Wonder Woman 2’ που αναμένονται να πραγματοποιηθούν τον προσεχή Ιούνιο.

Με αυτά τα δεδομένα αλλά και το ότι το ‘Bride of Frankenstein’ δεν φαίνεται να έχει επί του παρόντος επίσημη ημερομηνία προβολής, είναι κάτι παραπάνω από πιθανό ότι θα αργήσει να δει το φως του κινηματογραφικού προβολέα; Θα κατορθώσει όμως να ξεπεράσει την δύσκολη αρχή του ‘The Mummy’. Ο χρόνος θα δείξει.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.