Βρέθηκε τελικά η σκηνοθέτης για την ερχόμενη ταινία της διάσημης εκπαιδευόμενης δολοφόνου του σύμπαντος της Marvel, ‘Black Widow’.

Σύμφωνα με το THR, η Αυστραλή σκηνοθέτης Cate Shortland αναλαμβάνει τα σκηνοθετικά ηνία της ταινίας, όπου η Scarlett Johansson θα επιστρέψει στον ρόλο της Black Widow για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν και, η αρχή της κινηματογραφικής καριέρας της Shortland αρχίζει μόλις πριν από 14 χρόνια, το όνομα της σκηνοθέτη έχει ακουστεί αρκετά με την ταινία ‘Lore’, η οποία πήρε θέση στην κατηγορία Certified Fresh του Rotten Tomatoes, με κατάταξη του 94%.

Νωρίτερα, οι αναφορές μιλούσαν για, περίπου, 65 πιθανούς σκηνοθέτες στα χαρτιά της Marvel ενώ, πιο πρόσφατα, οι υποθέσεις κατέληξαν σε τρεις υποψήφιες, τις Amma Asante, Maggie Betts και Cate Shortland. Για τη συγγραφή του σεναρίου επιλέχθηκε ο Jac Schaeffer, νεοσύστατος στον κύκλο του Χόλιγουντ.

Η Shortland υπήρξε σκηνοθέτης τριών, δραματικών ταινιών. Το 2004 κυκλοφόρησε η ταινία ‘Somersault’, της οποίας υπέγραφε και το σενάριο, που αφηγήθηκε τη δραματική και ρομαντική ιστορία μιας νεαρής κοπέλας που μετοίκησε στις Αυτραλιανές Άλπεις για να βιώσει νέες εμπειρίες. Το 2012, το κοινό είδε και έκρινε την ταινία ‘Lore’, ιστορικού και δραματικού περιεχομένου που βραβεύτηκε αρκετά στην κινηματογραφική κοινότητα της Αυστραλίας. Το 2017 έκανε την εμφάνιση της και η πιο πρόσφατη ταινία της Shortland, με τίτλο ‘Berlin Syndrome’, για να υποδείξει τις ικανότητες της σκηνοθέτη και σε ταινίες τρόμου και μυστηρίου.

Όπως αναφέρει και το THR, φαίνεται πως η υπόθεση με πρωταγωνίστρια τη Natasha Romanoff, γνωστής με το κωδικό όνομα ‘Black Widow’, θα εξελιχθεί πριν από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας της σειράς ‘The Avengers’, δίνοντας ελπίδες στους φαν της ηρωίδας για τη γνωστοποίηση περισσότερων στοιχείων του χαρακτήρα και του παρελθόντος της.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.