Κέρδισε Δωρεάν Εισητήρια για Cinema... Κατέβασε την εφαρμογή από το Google Play Store και ξεκίνα να παίζεις...

ΚΑΙ 5Η ΣΕΖΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ BLACK MIRROR

To ‘Black Mirror’ ανανεώθηκε για 5η σεζόν και μας το ανακοινώνει το ίδιο το Netflix.

Η υπηρεσία streaming μοιράστηκε τα νέα στον λογαριασμό του στο Twitter μέσω ενός teaser βίντεο, λέγοντας ‘Το μέλλον θα είναι φωτεινότερο από ποτέ’.

Η ημερομηνία πρεμιέρας για την 5η σεζόν της ανθολογικής σειράς του Charlie Brooker παραμένει ακόμα άγνωστη.

Η 4η σεζόν έκανε πρεμιέρα στο Netflix στο τέλος του τελευταίου χρόνου και αποτελούταν από έξι επεισόδια. Η σειρά αντλεί πηγή έμπνευσης από ένα μεγάλο εύρος θεμάτων ανάμεσά στα οποία έχουν υπάρξει και τα videogames. Εξετάζει τη μοντέρνα κοινωνία, ιδίως ό,τι έχει σχέση με τις απροσδόκητες συνέπειες των νέων τεχνολογιών. Τα επεισόδια είναι αυτόνομα, και λαμβάνουν χώρα σε ένα εναλλακτικό παρόν ή το κοντινό μέλλον, συχνά με έναν σκοτεινό και σατιρικό τόνο, αν και κάποια είναι πιο πειραματικά και πιο ελαφρά.

Η σκηνοθεσία περιλαμβάνει πολλά και τρανταχτά ονόματα ανάμεσα τους και η Jodie Foster, o Toby Hanes του ‘Sherlock’, o Τim Van Patten του ‘Game of Thrones’ και ο David Slade του ‘American Gods’.

Ανάλογα συμπληρωμένο είναι και το cast με πολλά και γνωστά ονόματα όπως ο Jesse Plemons του ‘Fargo’, η Rosemarie Dewitt του ‘Mad Men’ και ο Jimmi Simpson του ‘Westworld’.

Για τους fan της σειράς, να ενημερώσουμε ότι οι ιστορίες από το σύμπαν του ‘Black Mirror’. Το πρώτο βιβλίο κυκλοφόρησε στις 20 Φεβρουαρίου 2018. Στη σύνταξη συναντάμε τον Brooker που υπόσχεται να κρατήσει ανέπαφη την ουσία της τηλεοπτικής σειράς ως έναυσμα για νέες ιστορίες που αμφισβητούν τον σύγχρονο κόσμο.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.