Δεν είναι ότι χρειαζόμασταν κι άλλες αποδείξεις για να καταλάβουμε ότι τα μεγάλα κεφάλια πίσω από τα Star Wars ξέρουν να γεμίζουν τις τσέπες τους. Αρκούσε η είδηση ότι οι πωλήσεις των σχετικών με το franchise προϊόντων επηρεάζουν την παγκόσμια οικονομία και τα κέρδη έχουν βοηθήσει ώστε ήδη να έχει αποσβεστεί το κόστος εξαγοράς της Lucasfilm από την Disney.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες, μας αναγκάζει να υποκλιθούμε στο μεγαλείο των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία χαρακτήρων και gadgets τα οποία κλέβουν καρδιές με την πρώτη ματιά και γίνονται best sellers πριν ακόμα φτάσουν ως εμπορεύματα στα ράφια των μαγαζιών του πλανήτη.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την εταιρεία παιχνιδιών Sphero και σε αυτό, παρουσιάζονται τα νέα διαδραστικά παιχνίδια της, τα οποία είναι βασισμένα σε droids από το σύμπαν των Star Wars. Δίπλα στο κλασικό R2-D2 και το διάσημο πλέον BB-8, το video συστήνει στο κοινό ένα ακόμα droid: το BB-9E.

Το νέο droid αναμένεται να κάνει το κινηματογραφικό ντεμπούτο του στο επερχόμενο Star Wars-Episode VIII-The Last Jedi αυτόν τον Δεκέμβριο και ήδη, έχει κλέψει καρδιές. Ο λόγος πρόκειται ουσιαστικά για τον ‘κακό δίδυμο αδερφό του BB-8’.

Το BB-9E είναι ένα Astromech droid στην υπηρεσία της First Order και περιγράφεται από τη Sphero και την Disney ως μία ‘κυλιόμενη απειλή’. Το κυρίως σώμα του είναι στρογγυλό και πανομοιότυπο με εκείνο που διαθέτει το ‘αδερφάκι’ του, με τη διαφορά ότι είναι μαύρο, για να ταιριάζει χρωματικά με το στρατόπεδο που υπηρετεί. Επίσης, διαθέτει διαφορετικό κεφάλι και ένα κόκκινο μάτι.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.