Νέα προσθήκη στο ‘ολιγομελές’ cast του ‘Avengers: Infinity War’. Αυτή την φορά πρόκειται για γυναίκα και μάλιστα σε ρόλο κακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε από το Variety, οι σκηνοθέτες Joe και Anthony Russo σε συνέντευξή τους στο περιοδικό ‘Radio Times’, δήλωσαν ότι η Carrie Coon, που έγινε γνωστή μέσα από τους ρόλους της στα ‘Fargo’ και ‘The Leftovers’, θα ενσωματωθεί στο cast ως Proxima Midnight, η μόνη γυναίκα μέλος της ομάδας του Thanos, Black Order.

Λίγο αργότερα, η ίδια η ηθοποιός το επιβεβαίωσε στον λογαριασμό της στο Twitter, λέγοντας ότι η φωνή της και το πρόσωπό της θα εμφανιστούν στην ταινία. Να σημειώσουμε ότι η Coon, όπως και ο συμπρωταγωνιστής της Tom Vaughn-Lawlor, που κατέχει τον ρόλο του Ebony Maw, άλλου μέλους του Black Order, δεν θα δανείσουν μόνο της φωνές τους, αλλά και τα πρόσωπά τους με facial motion capture.

Η Coon, πέρα από τα ‘Fargo’ και ‘The Leftovers’, εμφανίστηκε στην υποψήφια με Όσκαρ φετινή ταινία ‘The Post’ και στην κωμωδία της Jody Hill ‘The Legacy of a Whitetail Deer Hunter’ πλάι στον Josh Brolin, ο οποίος κατέχει τον ρόλο του Thanos.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.