Για τους φαν της Marvel ειδικότερα, μετα την Comic-con του Σαν Ντιέγκο και τη Έκθεση D23 που υπήρχε έκρηξη νέων και ειδήσεων, μέσα στα δεκάδες promos και αποκαλύψεις για όλα όσα έρχονται το επόμενο διάστημα στα δημοφιλέστερα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά franchises για superheroes, ξεχωρίζει το trailer του Avengers: Infinity War.

Κάθε πληροφορία που έχουμε στη διάθεσή μας, οτι στην ταινία  θα εμφανιστούν  60 χαρακτήρες της Marvel και οτι ο Thanos θα φέρει και τα παιδία του(Black Order), δείχνει οτι θα έχουμε μια παραγωγή δίχως προηγούμενο.

Το Infinity War θα είναι απλά η πρώτη σύγκρουση των Avengers και Guardians of the Galaxy με τον Mad Titan και τις στρατιές του και αν μαντεύουμε σωστά θα ζει και θα βασιλεύει και στο Avengers 4.

Αυτό που μπορούμε με σιγουρία να υποθέσουμε, απο την ανάρτηση του Brolin είναι πως ο Thanos  βγαίνει αλώβητος από το Infinity War. Λέτε να είναι και θριαμβευτής, πριν λυγίσει στο Avengers 4;

Για απαντήσεις σε τέτοιου είδους ερωτήματα και απορίες μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ καιρό ακόμα.

Το Avengers: Infinity War θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο το 2018, ενώ το άτιτλο ακόμα Avengers 4 θα έρθει στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2019.

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.