Γυρίσματα τέλος για την επόμενη ταινία Avengers της Marvel, και η γιορτή ξεκινά με μια απλή τούρτα με την μινιατούρα του Thanos.

Τα αδέρφια Russo δημοσίευσαν στον λογαριασμό τους στο Twitter μια φωτογραφία της τούρτας-υπερπαραγωγής, και είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποια σημεία είναι φαγώσιμα και ποια βρίσκονται εκεί απλά γα εφέ.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι το χέρι της Black Widow βοηθά στην στήριξη του δεύτερου ορόφου της τούρτας, αλλά χωρίς να το δοκιμάζουμε, είναι αδύνατον να ξέρουμε. Επίσης, υπάρχουν άλλα δύο χέρια. Το ένα θα μπορούσε να ανήκει στον Vision, ενώ για το άλλο δεν μπορούμε να ξέρουμε. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν υπάρχει πουθενά το χέρι του Hulk.

Τον Νοέμβριο το trailer του ‘Avengers: Infinity War’ έσπασε το ρεκόρ ως το trailer με τις περισσότερες προβολές σε διάστημα 24 ωρών. Την πρώτη αυτή ημέρα, είδαν το trailer 240 εκατομμύρια φορές.

Το trailer μας δείχνει ενθουσιώδεις, αστείες, αλλά και σκηνές δράσης, και κάτι λίγα για την υπόθεση της επικείμενης ταινίας. Φυσικά,κάτι τέτοιο έγινε σκόπιμα. Ακόμα και ο πρωταγωνιστής της, Chris Hemsworth έμεινε έκπληκτος από αυτά που δεν έδειξε το trailer.

‘Θυμάμαι να το βλέπω και να λέω, δεν αποκαλύπτει και πολλά’, μας είπε ο Hemsworth κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης.

Το ‘Avengers Infinity War’ θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαΐου.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.