Εκτός από το νέο trailer του «Black Panther», η Marvel συνεχίζει να εντείνει την αγωνία των fans της με νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας «Ant-Man and the Wasp» της κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Οι νέες φωτογραφίες, που μας έρχονται μέσω του χρήστη Okoya στο Twitter, μας δίνουν μια καλύτερη ματιά στα κοστούμια των χαρακτήρων των Paul Rudd και Evangeline Lily, αλλά και στον Hank Pym του Michael Douglas, τον οποίο μπορούμε να δούμε επίσης με στολή του FBI.

H ταινία «Ant-Man and the Wasp» έρχεται σε σκηνοθεσία Peyton Reed ενώ στο cast εκτός από την Pfeiffer θα δούμε τους Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Laurence Fishburne, Hannah John-Kamen και Walton Goggins.

Στο sequel, μετά το ‘Captain America: Civil War’, ο Scott Lang θα παλέψει με τις συνέπειες των επιλογών του ως ήρωας και ως πατέρας. Καθώς παλεύει να ξαναβρεί ισορροπία στο σπίτι του αλλά και ως Ant-Man, οι Hope van Dyne και Dr. Hank Pym έρχονται σε αυτόν με μια νέα αποστολή. Ο Scott πρέπει ξανά να βάλει τη στολή και να παλέψει πλάι στην The Wasp καθώς η ομάδα για μια ακόμη φορά προσπαθεί να ανακαλύψει μυστικά του παρελθόντος.

Το «Ant-Man and the Wasp» θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουλίου 2018.

Δημήτρης Μπαλκούρας

 

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.