Το cast της επερχόμενης ταινίας ‘Captain Marvel’ συνεχίζει να μεγαλώνει καθώς τώρα προσθέτει την Annette Bening στην νέα ταινία του MCU.

Το THR αναφέρει ότι η Bening θα υποδυθεί μια επιστήμονα άγνωστης προς το παρόν ειδικότητας ενώ θα είναι η πρώτη ταινία υπερήρωα που θα συμμετέχει. Οι λεπτομέρειες γύρω απ’ τον ρόλο της παραμένουν κρυφές.

Η Bening θα συμμετέχει πλάι στους Brie Larson, Jude Law, Ben Mendelsohn, Gemma Chan,Samuel L. Jackson, Clark Gregg, Djumon Hounsou και Lee Pace ανάμεσα σε μερικούς ακόμη.

Η Bening είχε αρχικά μπει στο cast ως Catwoman στην ταινία του 1992 ‘Batman Returns’ αλλά χρειάστηκε να αφήσει τον ρόλο της λόγω της εγκυμοσύνης της. Τη θέση της πήρε η Michelle Pfeiffer, που θα συμμετέχει επίσης στο MCU ως Janet Van Dyne στο ‘Ant-Man and the Wasp’.

Η ηθοποιός έχει συμμετέχει σε αρκετά επιτυχημένες ταινίες όπως ‘American Beauty’ (1999), ‘Being Julia’ (2004), ‘The Kids Are All Right’ και έχει βραβευτεί τέσσερις φορές με Όσκαρ. Επερχόμενες δουλειές της είναι τα ‘Life Itself’ και ‘Georgetown’.

Η ταινία ‘Captain Marvel’ αναμένεται στις αίθουσες στις 8 Μαρτίου 2019 (ΗΠΑ).

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.