Η ήδη πολυσυζητημένη επερχόμενη σειρά του Amazon για το ‘Lord of the Rings’ εκτός από το τρελό budget λέγεται ότι έχει κλείσει από τώρα για πέντε σεζόν.

Το THR αναφέρει ότι η $250 εκατομμυρίων συμφωνία του Amazon με τους εκπροσώπους του Tolkien, την εκδοτική HarperCollins και την New Line Cinema περιλαμβάνει πέντε χρόνων δέσμευση για τη σειρά. Ενώ επιπλέον θα πρέπει η εταιρεία, σύμφωνα με τους κανόνες του συμβολαίου, να ξεκινήσει την παραγωγή μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Πρόσφατες αναφορές του Reuters λένε ότι οι πρώτες δύο σεζόν μπορεί να κοστίσουν μέχρι και $500 εκατομμύρια. Το THR συμπληρώνει ότι τα ολικά κόστη ίσως φτάσουν το $1 δις. Σε αυτά περιλαμβάνονται έξοδα παραγωγής, όπως το casting και τα οπτικά εφέ. Η αρχική τριλογία του Peter Jackson είχε κοστίσει $281 εκατομμύρια.

Είναι άγνωστο αν ο Jackson θα εμπλακεί στη σειρά ως εκτελεστικός παραγωγός. Παρ’ όλα αυτά, ο δικηγόρος του Peter Nelson βοήθησε στην έναρξη διαλόγου μεταξύ Jackson και Amazon, σύμφωνα με το THR.

H σειρά του Amazon λέγεται ότι θα διαδραματίζεται πριν τα γεγονότα της ‘Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού’ και θα περιλαμβάνει νέες ιστορίες.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.