Το ‘The Inhumans’ δεν θα προχωρήσει σε δεύτερη σεζόν.

Όπως πληροφορούμαστε από το TVLine, το ABC βάζει οριστική τελεία στη σειρά έπειτα από μόλις μία σεζόν διάρκειας οχτώ επεισοδίων. Κατά το μεγαλύτερο μέρος της πορείας του το ‘Marvel’s Inhumans’ είχε κατά μέσο όρο τηλεοπτικό ποσοστό που ανερχόταν στο 0,6 με 2,65 εκατομμύρια θεατές. Η κατάσταση επιδεινώθηκε στα δύο τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου οπότε και η θεαματικότητα έπεσε στο 0,5 και 1,94 εκατομμύρια θεατές.

Η απόφαση αυτή του τηλεοπτικού δικτύου δεν είναι ξαφνική δεδομένων των σχολίων του ABC αναφορικά με το μέλλον της σειράς νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας τύπου της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών ο Channing Dungey του ABC είχε δηλώσει ότι τα νούμερα θεαματικότητας της σειράς ήταν κάτι λιγότερο από εντυπωσιακά από ότι ήλπιζαν αρχικά.

Τα πρώτα δύο επεισόδια του ‘Marvel’s Inhumans’ είχαν προβληθεί σε κινηματογράφους IMAX στην Αμερική τον περασμένο Σεπτέμβριο. Δυστυχώς ακόμη και τότε η αντίδραση του κοινού δεν ήταν ακριβώς ενθουσιώδης. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της IMAX, Rich Gelfond απέδωσε τη μέτρια απόδοση σε ανακολουθία του αποτελέσματος με τις προσδικίες του κοινού.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.