Στην 2η σεζόν του ‘Marvel’s The Punisher’ λέγεται πως θα γνωρίσουμε καινούργια πρόσωπα.

Η Deadline δημοσιεύει ότι οι Josh Stewart (Shooter), Floriana Lima (Supergirl), και Giorgia Whigham (Scream) προστέθηκαν στο cast της σειράς του Netflix σαν μόνιμοι. Η ημερομηνία πρεμιέρας της 2ης σεζόν παραμένει ακόμα άγνωστη.

Ο Stewart θα παίξει τον John Pilgrim, έναν άνδρα με ήρεμη εξωτερική εμφάνιση, αλλά με αδίστακτη εσωτερική, ο οποίος έχει θανάσιμες ικανότητες που διασταυρώνονται με τον Frank Castle (Jon Bernthal). Η Lima θα κάνει την Krista Dumont, μια έξυπνη και συμπονετική ψυχοθεραπεύτρια για τους βετεράνους του στρατού. Tέλος, η Whigham θα γίνει η Amy Bendix, ένα κλεφτρόνι του δρόμου με μυστηριώδες παρελθόν.

‘Οι Josh, Floriana και Giorgia είναι απίστευτα ταλέντα και ανυπομονούμε να τους γνωρίσει το κοινό και να δει τι έχουμε να τους παρουσιάσουμε στην δεύτερη σεζόν του ‘Marvel’s The Punisher», είπε ο Jeph Loeb, εκτελεστικός παραγωγός και διευθυντής της Marvel Television, σε μια δήλωσή του στην Deadline.

Εκτός του Bernthal, οι Ben Barnes (Billy Russo), Amber Rose Revah (Dinah Madani) και Jason R. Moore (Curtis Hoyle) θα επιστρέψουν για την καινούργια σεζόν.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.