Ο Shawn Levy, παραγωγός και σκηνοθέτης του ‘Stranger Things’, επιβεβαίωσε πως η σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix θα έχει τέταρτη σεζόν, με την πιθανότητα να ακολουθήσει και πέμπτη.

‘Θέλω να πω πως έχουμε μια πολύ καλή αίσθηση του τι γίνεται στην τέταρτη σεζόν. Ο τέταρτος κύκλος σίγουρα θα γίνει’ είπε στο Collider ο Levy. ‘Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για κύκλο και μετά από αυτόν, το οποίο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.’

Το ‘Stranger Things’ ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν κάπου προς τα τέλη της χρονιάς που πέρασε, ενώ τα γυρίσματα του νέου κύκλου ξεκίνησαν μόλις αυτήν την εβδομάδα. Τα πρώτα τέσσερα σενάρια του εν λόγω κύκλου έχουν ήδη γραφτεί, με τα υπόλοιπα να γράφονται κατά τα γυρίσματα.

Ο Levy συνέδεσε αυτή την προσέγγιση με την ερώτηση για το αν θα δούμε πέμπτο κύκλο, λέγοντας: ‘αυτό που μπορώ να πω είναι πως το χαοτικό και το διασκεδαστικό αυτής της σειράς είναι πως ενώ τα αδέρφια Duffer και το writer’s room κι εμείς οι παραγωγοί σκιαγραφούμε ολόκληρη τη σεζόν, οι Duffer χρησιμοποιούν όντως τη διαδικασία της συγγραφής για να ξαναδούν, να επανεξετάσουν και να αμφισβητήσουν όλες τις προηγούμενες υποθέσεις τους… Οπότε, αν και ξεκινάμε πάντα έχοντας μια καλή ιδέα της ιστορίας της σεζόν, είμαστε πάντα έτοιμοι για αλλαγές κι εκπλήξεις, γιατί οι Duffer πέφτουν πάνω σε διαφορετικές ή απρόσμενες εμπνεύσεις όταν ξαναγράφουν το σενάριο κι εμείς θα ακολουθήσουμε αυτή την έμπνευση και θα πετάξουμε ιδέες για να ενισχύσουμε τις νέες που είναι πιο συναρπαστικές. Και δεν έχω καμία αμφιβολία πως ο τρίτος κύκλος δεν θα αποτελέσει εξαίρεση’.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στη συνέντευξή του, ο παραγωγός και σκηνοθέτης δεν έδωσε έμφαση στο μέλλον της σειράς από επιχειρηματικής σκοπιά, αλλά από δημιουργική.

Το cast του ‘Stranger Things’ θα εμπλουτιστεί με τον Cary Elwes (Robin Hood Men in Tights, The Princess Bride) για τον τρίτο κύκλο, ο οποίος θα υποδυθεί τον ανήθικο δήμαρχο του Hawkins και με τον Jake Busey (Freakish, Identity, Contact), έναν εξίσου ανήθικο δημοσιογράφο. Ωστόσο, η ημερομηνία κυκλοφορίας αναμένεται να ανακοινωθεί.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.