Κατά τη γνώμη μου, σήμερα δεν βρίσκω κάποια ταινία η οποία να ξεχωρίζει και να αποτελεί τη λεγόμενη «ταινία της ημέρας». Ωστόσο, και απόψε συναντούμε κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές.

Η τηλεοπτική κινηματογραφική βραδιά ξεκινά στον Σκάϊ στις 21:00 με την ταινία THE BEAVER (Ο άλλος μου εαυτός). Η Jodie Foster σκηνοθετεί ένα οικογενειακό δράμα και, ταυτόχρονα, υποδύεται τη σύζυγο του Mel Gibson, ενός καταθλιπτικού οικογενειάρχη που βρίσκεται στη μέση ηλικία, ο οποίος έχει χάσει την ελπίδα του, μέχρι τη στιγμή που βρίσκει στα σκουπίδια ένα πεταμένο λούτρινο αρκουδάκι, με το οποίο αρχίζει να «συνομιλεί» και σιγά-σιγά αρχίζει να αποκτά την χαμένη του αυτοπεποίθηση και ελπίδα. Εκτός από τους Foster και Gibson, στο καστ συναντούμε τον αδικοχαμένο, πλην ταλαντούχο, Anton Yelchin, καθώς και την Jennifer Lawrence.

Λίγο αργότερα (22:20), το Star προβάλλει το ριμέικ της ομότιτλης ταινίας του 1982, ΚΟΝΑΝ, Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ (2011) σε σκηνοθεσία Marcus Nispel (γνωστός μέσα από τα ριμέικ «Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι», «Παρασκευή και 13»). Πιστεύω πως η ταινία αυτή είναι μέτρια και δεν αξίζει να αφήσουμε στη μέση το The Beaver. Παρ’ όλα αυτά, αν είσαι φαν της ορίτζιναλ ταινίας και αν σ’αρέσουν τα b-movies, τότε αξίζει να της δώσεις μια ευκαιρία. Τον ρόλο του Κόναν εδώ ενσαρκώνει ο Jason Momoa, που, κατ’εμέ, αποτελεί ένα από τα λίγα θετικά της ταινίας.

Στις 23:00 Σκάϊ προβάλλει ξανά την ταινία του Κώστα Γαβρά «Το Κεφάλαιο», την οποία πιστεύω ότι οι περισσότεροι απολαύσαμε χθες. Στις 23:00, επίσης, η ΕΡΤ3 έχει το σινεφιλικό δράμα των Sergei Parajanov και Dodo Abashidze ΑΣΙΚ ΚΕΡΙΜΠ: Ο ΦΤΩΧΟΣ ΑΣΙΚΗΣ (Ashug-Karibi) με έναν φτωχό καλλιτέχνη να περιπλανιέται στον κόσμο για χίλιες και μία νύχτες, με σκοπό να συγκεντρώσει πλούτη και να καταφέρει να παντρευτεί την πλούσια αγαπημένη του.

Η βραδιά κλείνει στις 00:45 στο Star με την αστυνομικο-πολιτική b-movie MURDER AT 1600, με τους Wesley Snipes και Diane Lane να προσπαθούν να εξιχνιάσουν έναν φόνο που συνέβη μέσα στο Λευκό Οίκο.

Ό,τι και να επιλέξετε να δείτε, ό,τι και να αποφασίσετε να κάνετε, φροντίστε να περάσετε όμορφα.

***Για τυχόν αλλαγές, εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη***

Σωκράτης Λωρίδας

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.