Συνήθως η Κυριακή είναι η μέρα που η τηλεόραση βάζει τα blockbusters και, γενικότερα, βάζει αρκετά καλές ταινίες. Ωστόσο, σήμερα, περιέργως, έχουμε μέτριες ταινίες.

Ξεκινάμε με το Star το οποίο στις 23:15 προβάλλει τη συνωμοσιολογική ταινία επιστημονικής φαντασίας KNOWING (Σκοτεινός Κώδικας, 2009) με τον Nicolas Cage στο ρόλο ενός καθηγητή πανεπιστημίου, που ανακαλύπτει έναν κώδικα γεμάτο από αριθμούς. Καθώς τον μελετά, διαπιστώνει ότι αυτός ο κώδικας είναι μια προφητεία που έκανε μια νεαρή κοπέλα το 1959 και η οποία αποτελεί άμεση απειλή για όλη την ανθρωπότητα.

Στο ίδιο κανάλι στη 01:45 βλέπουμε τον θάνατό μας, στην πρώτη ταινία του franchise FINAL DESTINATION (2000). Ένας μαθητής Λυκείου βλέπει ένα όραμα ότι το αεροπλάνο με το οποίο θα ταξιδέψουν τόσο εκείνος, όσο και οι υπόλοιποι συμμαθητές του θα εκραγεί. Πείθει, λοιπόν, κάποιους να μην ταξιδέψουν. Τελικά, το όραμά του πραγματοποιείται και όσοι επιβίωσαν από το ατύχημα, λίγο καιρό αργότερα, αρχίζουν να πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλο με μυστηριώδεις τρόπους. Αρκετά καλή ταινία τρόμου, ίσως η ταινία της ημέρας, που όσοι μείνουμε ξύπνιοι μέχρι εκείνη την ώρα αξίζει να δούμε. Ξεχωρίζει ο Tony Todd (Candyman) στον ιδιαίτερο ρόλο ενός νεκροθάφτη.

Ο Σκάϊ στις 21:00 προβάλλει την παλιά ελληνική κομεντί του Γιάννη Δαλιανίδη Η ΨΕΥΤΡΑ, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Αλέκο Αλεξανδράκη. Στις 23:00 επαναπροβάλλει το SOLITARY MAN με τον Michael Douglas.

Ο Alpha προβάλλει δυο ρομαντικές ταινίες: Στις 20:00 την ταινία FATHER OF THE BRIDE (Ο μπαμπάς της νύφης) με τον Steve Martin να αρνείται ότι η κόρη του έχει μεγαλώσει και ετοιμάζεται να παντρευτεί, με αποτέλεσμα να δημιουργεί εμπόδια για να μην γίνει αυτός ο γάμος. Στις 22:15 ο George Clooney δεν μπορεί να αντισταθεί στην αβάσταχτη γοητεία της Catherine Zeta-Jones στην ταινία INTOLERABLE CRUELTY.

Ο Ant1 στις 20:00 έχει την ταινία κινουμένων σχεδίων της DreamWorks ΣΕΒΑΧ: Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΘΑΛΑΣΣΩΝ (Sinbad: The Legend of the Seven Seas). Κλείνουμε με το b-movie του Jean-Claude Van Damme SECOND IN COMMAND (2006) στο Mega στις 23:20.

Ό,τι και να επιλέξετε να δείτε, ό,τι και να αποφασίσετε να κάνετε, φροντίστε να περάσετε όμορφα.

***Για τυχόν αλλαγές, η ιστοσελίδα μας δεν φέρει καμία ευθύνη***

Σωκράτης Λωρίδας

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.