Αρκετά μέτριες επιλογές για σήμερα.

Οι Richard Gere, Jennifer Lopez, και Susan Sarandon χορεύουν στις 21:00 στον Σκάϊ στη ρομαντική μουσική ταινία του 2004 SHALL WE DANCE. Ο Gere υποδύεται έναν βαριεστημένο οικογενειάρχη, ο οποίος παρακολουθεί κρυφά μαθήματα χορού, επειδή είναι γοητευμένος με τη δασκάλα του χορού, την οποία ενσαρκώνει η Lopez. Μέτριο ριμέικ της ιαπωνικής ταινίας του 1996 για τους φανς των ρομαντικών ταινιών.

Το Star στις 21:00 προβάλλει μια σύγχρονη χολυγουντιανή τιτανομαχία. Η ταινία CLASH OF THE TITANS (2010) είναι ένα μετριότατο ριμέικ της ομότιτλης ταινίας του 1981, που εξιστορεί (ή καλύτερα παραποιεί;) το μύθο σύμφωνα με την… αμερικανική μυθολογία. Αν σας αρέσουν αρκετά οι ταινίες φαντασίας, τότε δώστε της μια ευκαιρία. Στο καστ συναντούμε ονόματα όπως του Sam Worthington, του Liam Neeson, του Ralph Fiennes, και του Luke Evans… Ίσως, μόνο γι’αυτούς να αξίζει να την δούμε (προσωπικά βαριέμαι να την ξαναδώ).

Στο ίδιο κανάλι στις 23:15 οι Sylvester Stallone και Robert De Niro (πρώην πρωταθλητές του μποξ) επιστρέφουν στο ρινγκ, για να αναμετρηθούν μεταξύ τους στη ταινία GRUDGE MATCH. Στο πλευρό τους βρίσκεται και η Kim Basinger.

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα ταινία της βραδιάς να βρίσκεται στις 03:30 (ξημερώματα Τρίτης) στο Star, και πρόκειται για το βιογραφικό PAWN SACRIFICE (2014). Ο Tobey Maguire υποδύεται τον Μπόμπι Φίσερ, έναν ταλαντούχο στο σκάκι, αλλά και ψυχολογικά ασταθή Αμερικάνο, ο οποίος αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Σοβιετικό παγκόσμιο πρωταθλητή του σκάκι, τον Μπόρις Σπάσκι, και όλα αυτά διαδραματίζονται την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου.

Για τις ρομαντικές ψυχές, τέλος, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, στις 18:00 το απόγευμα προβάλλει τη δραματική ελληνική ταινία ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, με τους Έλενα Ναθαναήλ και Λάκη Κομνηνό.

Ό,τι και να επιλέξετε να δείτε, ό,τι και να αποφασίσετε να κάνετε, φροντίστε να περάσετε όμορφα.

***Για τυχόν αλλαγές, η ιστοσελίδα μας δεν φέρει καμία ευθύνη***

Σωκράτης Λωρίδας

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.