Στον απόηχο της επιτυχίας των ντοκιμαντέρ αληθινών υποθέσεων ‘Making a Murderer’ και ‘The Keepers’ το Netflix ανακοίνωσε ότι δύο νέες σειρές θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τον Ιανουάριο του 2018.

Τα νέα μας έρχονται από το THR που μας πληροφορεί για τα επερχόμενα ‘Dirty Money’ και ‘Rotten’.

Τα σκηνοθετικά ηνία του ‘Dirty Money’ αναλαμβάνει ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Alex Gibney. Η σειρά που αναμένεται να προβληθεί στις 26 Ιανουαρίου του 2018 επικεντρώνεται γύρω από τη φήμη και τα σκάνδαλα του επιχειρηματικού κόσμου. Κάθε επεισόδιο θα έχει μαρτυρίες τόσο από την πλευρά των θυτών όσο και των θυμάτων δίνοντας τη δική τους εκδοχή των γεγονότων. Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν κάποιες από τις πλέον γνωστές και μεγαλύτερες επιχειρήσεις όπως οι Trump. Inc, Volkswagen και HSBC. Επιχειρηματίες που έβγαλαν εκατομμύρια από μικρά δάνεια με αυξημένους τόκους, τακτικές της Big Pharma που έκαναν απρόσιτα απαραίτητα φάρμακα για χιλιάδες ανθρώπους και μια εξαφάνιση σιροπιού αξίας είκοσι εκατομμυρίων δολαρίων θα βρεθούν επίσης στο προσκήνιο.

Από την άλλη το ‘Rotten’ που θα προβληθεί στις 5 Ιανουαρίου 2018, αναμένεται να επικεντρωθεί στον κόσμο της μαγειρικής. Η σειρά θα επικεντρωθεί στο παρασκήνιο της παραγωγής φαγητού ξεσκεπάζοντας τη διαφθορά, τη μόλυνση αλλά και τις καταστροφικές συνέπειες των καθημερινών μας διατροφικών συνηθειών. Η σειρά θα επικεντρωθεί στο σπιτικό φαγητό όπως επίσης και στα γεύματα από πολυεθνικές αλυσίδες προκειμένου να καταδείξει το πώς οι κανονισμοί, η πρωτοπορία αλλά και η απληστία διαμορφώνουν τα περιεχόμενα του πιάτου μας.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.