Ο James Mangold γράφει το σενάριο για την πιθανή X-23 spinoff τανία.

Σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter, ο Mangold αποκάλυψε ότι δουλεύει πάνω στο σενάριο μιας ταινίας για την Laura της Dafne Keen, αν και δεν έχει δοθεί πράσινο φως από την 20th Century Fox για ένα τέτοιο project.

Ωστόσο, ο σκηνοθέτης ανέφερε ότι η επιτυχίατης ταινίας της DC με πρωταγωνίστρια την πριγκίπισσα της Θεμισκύρας,’Wonder Woman’, απέδειξε ότι τα στούντιο πλέον δεν φοβούνται να έχουν γυναίκα πρωταγωνίστρια, αυξάνοντας συνάμα τις πιθανότητες για τη δημιουργία μιας ταινία για την Χ-23.

O Craig Kyle, ένας από τους δημιουργούς της X-23, δουλεύει μαζί με τον Mangold για ένα πιθανό spinoff.

O σκηνοθέτης εξήγησε ότι τώρα που πλέον είναι κατανοητό ότι μια ταινία με γυναίκα πρωταγωνίστρια μπορεί να επιτύχει, έχει την ευκαιρία να σκεφτεί το σενάριο για μια ταινία με πρωταγωνίστρια την X-23 και το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία της.

O Hugh Jackman, ο οποίος έχει κρεμάσει τα νύχια του, ανέφερε ότι δεν επρόκειτο να συμμετέχει σε κάποιο spin-off με την X-23, ακόμη και σαν παραγωγός. ‘Όχι, δεν θα είμαι παραγωγός σε κάποιο sequel με τη Laura’, είπε, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι θα βρίσκεται στην ούρα έξω από τον κινηματογράφο για να την παρακολουθήσει, χαρακτηρίζοντας την ηθοποιό της Laura εξαιρετική.

Και παρόλο που ο Hugh Jackman έχει τελειώσει πλέον με τον Wolverine, το σύμπαν ταινιών των X-Men θα συνεχίσει να επεκτείνεται με τρεις νέες προσθήκες το 2018, συμπεριλαμβανομένου του sequel του Deadpool και τις ταινίες ‘New Mutans’ και ‘Dark Phoenix’ και ίσως ένα πιθανό spinoff της X-23.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.