Αποτέλεσμα εικόνας για ben affleck batman
Πριν λίγες μέρες ο Reeves είχε αναφέρει ότι το στούντιο τον προσέγγισε για να αναλάβει τη σκηνοθεσία του The Batman, εξηγώντας του ότι δεν θα είναι μέρος του «ευρύτερου σύμπαντος» των ταινιών με ήρωες της DC.
Αυτά τα λόγια του έκαναν το γύρο του διαδικτύου και οι περισσότεροι οπαδοί θεώρησαν ότι η ταινία θα είναι ανεξάρτητη, ακόμη και ότι ο Ben Affleck μπορεί να αποχωρήσει και από το ρόλο του Batman.
Αποτέλεσμα εικόνας για ben affleck batman
Τώρα ο Matt Reeves έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας στο Twitter του:
Τι έχασα, παιδιά; Απλά για να είμαστε ξεκάθαροι: ΦΥΣΙΚΑ το The Batman θα είναι μέρος του D.C. Universe. Ο Batman θα είναι ο BATMAN. Με τα σχόλιά μου προ καιρού, λέγοντας ότι δεν είναι μέρος του DCEU, αναφερόμουν στο γεγονός ότι το The Batman θα είναι μία ιστορία ειδικά για τον Batman και όχι για τους άλλους στο Σύμπαν, ότι δεν θα είναι γεμάτο με cameos τα οποία θα εξυπηρετούν άλλες ιστορίες, ότι θα είναι μία ιστορία για τον BATMAN».
Προφανώς έτσι η DC μαζί με τον Matt Reeves δείχνουν ότι θέλουν να αποφύγουν τη «συνταγή» της Marvel, η οποία συνηθίζει να συνδυάζει πάνω από 2 ήρωες σε κάθε ταινία.

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.