Οι νοσηρές ταινίες τρόμου δημιουργούνται με σκοπό να προκαλέσουν αηδία, αποστροφή και πάνω απ’ όλα να σοκάρουν το κοινό. Περιέχουν ωμή βία και μπόλικο αίμα.

Σ’ αυτό το μινι-αφιέρωμα σας παρουσιάζουμε τρία άρρωστα θρίλερ που σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητα….Ξεκινάμε..

 

Α SerbianFilm(Srpski film),Σερβικής παραγωγής (2010)

Η πιο έντονη-διεστραμμένη ταινία των τελευταίων χρόνων. Η αρρώστια που προβάλλεται ξεπερνάει κάθε όριο. Γροθιά στο στομάχι! Εμετική ταινία που καλό είναι να αποφύγεις.

Story: Ένας πρώην πορνοστάρ, δέχεται μια πρόταση από έναν παραγωγό πορνό για να πρωταγωνιστήσει σε μια ‘’realityporn’’ταινία, όπου συμβαίνουν σεξουαλικές ακρότητες.

 

Martyrs, Γαλλικής παραγωγής (2008)

Ένα πολύ σκληρό gorefilmμε πρωτότυπο σενάριο που σε κάνει να μαρτυρήσεις ως το τέλος! Αρκετά ακραία ταινία με ωμό περιεχόμενο .Αν αντέχεις τη βία και την βαρβαρότητα, τότε σου προτείνω να την δεις.

Story: Ένα κακοποιημένο κορίτσι ,με την βοήθεια μιας φίλης της αποφασίζει να εκδικηθεί για όσα της έκαναν πριν από 15 χρόνια.

 

Inside(ALinterieur) Γαλλικής παραγωγής (2007)

Πραγματικά σ’ αυτή την ταινία δεν θα ήθελες να ήσουν στην θέση της πρωταγωνίστριας. Είναι χήρα και έγκυος και ότι θα επακολουθήσει δεν θέλεις να το ξέρεις !Η ταινία σε κρατά σε εγρήγορση ,περιέχει πολύ bloodyσκηνές .Δηλαδή είναι ένα συνεχές πλατσούρισμα με αίμα. Θα στην προτείνω έτσι για την αλλαγή!

 

Story: Μια χήρα εγκυμονούσα περνάει τα Χριστούγεννα μόνη της, ξαφνικά όμως μια άγνωστη γυναίκα της χτυπά το κουδούνι. Ο σκοπός της…να της πάρει το αγέννητο παιδί της.

 

 

Αιμιλία Περιβολάρη

 

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.