14469489 10210862626386534 1119766027603178014 n

Όταν βλέπουμε ένα ‘’σταρ’’ συνήθως περιμένουμε να είναι ένας άνθρωπος απόμακρος, με επιτηδευμένο ύφος, παρουσιάζοντας μόνο μια ψεύτικη ‘’αρεστή’’ στις κάμερες εικόνα του εαυτού του. Να όμως που πάντα υπάρχει η εξαίρεση του κανόνα…!

Αυτό μας επιβεβαιώνουν οι αστέρες εκεί στο λαμπερό κόσμο του Hollywood.

Κοιτάζοντας τους, καταλαβαίνεις πόσο ακομπλεξάριστοι είναι οι περισσότεροι Αμερικάνοι αστέρες του σινεμά και γενικά της showbiz. Δεν τους νοιάζει να ‘’τσαλακώσουν’’ την εικόνα τους, να αυτοσαρκαστούν και γενικά να ‘’σπάσουν πλάκα’’ σαν κοινοί θνητοί, χωρίς ούτε μια στιγμή να βγάλουν κάτι το επιτηδευμένο.

Έχουν όμως και τις κατάλληλες εκπομπές- show της Αμερικάνικης τηλεόρασης, που τους βοηθούν να δείξουν ότι το αστείρευτο χιούμορ τους μπορεί να ξεφύγει απ’ τις ατάκες ενός κινηματογραφικού σεναρίου…

Τα παρακάτω βίντεο το αποδεικνύουν περίτρανα! Απολαύστε τους (σ.σ. και νοητά συγκρίνετε τους με τους δικούς μας ‘’εγχώριους σταρ’’. Πιστέψτε με…καμία σχέση!)

 

1. Emma Stone = ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ στο lip sync battle

Σας έχω ξαναμιλήσει για το παιχνίδι ‘’lip sync battle’’ : βάζεις δυνατά να παίζει ένα κομμάτι και τραγουδάς από πάνω, ανοιγοκλείνοντας το στόμα σου. Στην ουσία, εκείνος που πείθει περισσότερο στη θεατρική αναπαράσταση του κομματιού, εκείνος που ξεσηκώνει το κοινό για χειροκρότημα και όποιος φυσικά δε χάσει στίχο, ανάσα, παύση, «κορώνα» της original εκτέλεσης από τον καλλιτέχνη… είναι ο νικητής!

Emma Stone Jimmy Fallon rap battle FAB Magazine JPG2

Σ’ αυτό το παιχνίδι, ο παρουσιαστής Jimmy Fallon βάζει τους διάσημους καλεσμένους του να δοκιμαστούν, στο βραδινό τηλεοπτικό show του «The Tonight Show»! To αποτέλεσμα…άκρως απολαυστικό και με πολύ γέλιο !

Emma 12

Και μέσα σε όλους αυτούς τους star η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ή αλλιώς το ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ήταν η ηθοποιός Emma Stone. Δε δίστασε να »τσαλακώσει την εικόνα της» και χωρίς να χάσει- στην κυριολεξία- ούτε ένα στίχο ή έκφραση ή ανάσα, κατάφερε να καταπλήξει τους πάντες, ακόμα και τον Jimmy Fallon, που τα ‘’έχασε’’ πραγματικά μπροστά στο ταλέντο της γλυκύτατης ηθοποιού. Απλά….φοβερή!!!

 

 

2. Tom Hanks = Oscar και στο χιούμορ !!!

Ο δύο φορές Oscarικός και αγαπημένος Αμερικανός ηθοποιός είναι γνωστό ότι διαθέτει απίστευτο χιούμορ και το έχει αποδείξει άπειρες φορές σε διάφορες εκπομπές που έχει βρεθεί καλεσμένος. Και σαν καλός ηθοποιός είναι ικανότατος και στον αυτοσχεδιασμό!

26205f1b570534c94588d840b00a091b   hqdefault

Όλα αυτά τα απέδειξε περίτρανα στο βραδινό τηλεοπτικό show του James Corden, «The Late Late Show», όταν οι δυο τους, μέσα σε 7 λεπτά και με απίστευτα αστείο τρόπο κατάφεραν να αναπαραστήσουν live μικρές σκηνές από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους του Hanks στο σινεμά. Πολύ γέλιο…!

 

 

3. Meryl Streep = ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ !!!

Ότι η Meryl Streep είναι Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ, δε χρειάζεται να το επαναλάβουμε. Τα 3 Oscar της και οι 19 Oscarικές υποψηφιότητες της το αποδεικνύουν περίτρανα. Αλλά μ’ αυτή την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, «The Ellen Show», έδειξε ότι πραγματικά είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και χωρίς σενάριο…

merylstarring   meryl3

Με αρκετές δόσεις αυτοσαρκασμού και απίστευτο χιούμορ απέδειξε ότι μπορεί να υποδυθεί οποιοδήποτε ρόλο της δώσεις, στο λεπτό, αυτοσχεδιάζοντας με απόλυτη επιτυχία.

merylreading

Χαρακτηριστικά η DeGeneres τη βάζει α) να διαβάσει μια συνταγή μαγειρικής με σέξι ύφος, β) να ενημερώσει για την κίνηση στους δρόμους ενώ υποτίθεται ότι γεννάει και γ) να διαβάσει ένα θέμα στη Wikipedia σαν να είναι ένας βαριεστημένος έφηβος.

Εντάξει, μετά απ’ αυτό, την αγαπάω ακόμα περισσότερο !!! Απίστευτη!!!

 

4. Kevin Spacey = ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Νομίζω ότι το Hollywood έχει αδικήσει αυτόν τον ηθοποιό… Ευτυχώς που η επιτυχία της – καλύτερης πολιτικής σειράς των τελευταίων ετών- «House of Cards», κατάφερε να τον ξαναφέρει στο προσκήνιο και να μας αποδείξει ότι ο Kevin Spacey είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός.

kevin

Διαθέτει όμως και απίστευτο χιούμορ αλλά και ταλέντο στο να μιμείται άλλους συναδέλφους του ή διάσημα πρόσωπα. Αυτό απέδειξε με επιτυχία στο βραδινό τηλεοπτικό show, «The Tonight Show» του Jimmy Fallon, όταν ο τελευταίος τον έβαλε παίξει το »Wheel of Impressions» : δηλαδή, να μιλήσει για αστεία θέματα, αναπαριστώντας κάθε φορά τη φωνή ενός διαφορετικού διάσημου προσώπου.

Κορυφαία στιγμή όταν ο Spacey μιμείται άκρως επιτυχημένα τη φωνή του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Bill Clinton και μιλά για…τους Ghostbusters (σ.σ. τους ήρωες της ομώνυμης ταινίας)!!!

 

5. George Clooney= O άρχοντας του καραόκε!!!

Για μια ακόμα φορά ο γοητευτικός ηθοποιός έδειξε ότι του αρέσει να αυτοσαρκάζεται και να ‘’τσαλακώνει’’ την εικόνα του, χωρίς κανένα δισταγμό. Αυτό ίσως τον κάνει ακόμα πιο γοητευτικό στα μάτια μας, καθώς και απόλυτα συμπαθή.

carpool caraoke

Πάλι στην εκπομπή «The Late Late Show» του James Corden, αυτή τη φορά με άλλη δοκιμασία: το ‘’Carpool Karaoke’’! Δηλαδή, ο παρουσιαστής παίρνει με το αυτοκίνητο του διάσημους καλεσμένους και τους βάζει να τραγουδήσουν καραόκε (ενώ το αυτοκίνητο είναι εν κινήσει) . Οι διάσημοι λοιπόν καλούνται να αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο και να διασκεδάσουν, κάτι που κάνει και με το παραπάνω ο αγαπητός George εδώ!

gwen stefani carpool karaoke DF35B21EDAA240B79403CD7E321327F1

Με συνεπιβάτες την ηθοποιό Julia Roberts και την τραγουδίστρια Gwen Stefani, ‘’τα δίνει όλα’’, τραγουδώντας καραόκε διάσημες επιτυχίες της Stefani αλλά και των Queen. Απολαυστικότατος!!! (*βλ. ο George εμφανίζεται στο βίντεο απ’ το 06:42′ λεπτό)

 

Έφη Δημητρακοπούλου

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.